Pratik Ve Ekonomik Su Temini Saglayan 8'Inci Su Otomati Hizmete Girdi

Nazilli Belediyesi tarafindan halkin su ihtiyacini karsilamak ve su teminini daha pratik hale getirmek amaciyla yeni su otomatlari sehre kazandirilmaya devam ediyor.

Pratik Ve Ekonomik Su Temini Saglayan 8'Inci Su Otomati Hizmete Girdi


Ilk olarak Atatürk Parki kuzeyindeki iyi su çesmesi yanina konulan sumatikten, daha sonra sirasiyla 2 adet Isabeyli mahallesine, merkezde ise Yeni Sanayi Mahallesi itfaiye önü, Pinarbasi Mahallesi muhtarlik önü ve Yesil Mahallede Devlet Hastanesi önüne konulmustu. Verimli ve olumlu sonuçlarin alindigi matikler ihtiyaç önceliklerine göre ve vatandaslardan gelen talepler dikkate alinarak, Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Iyi Su Birimi tarafindan belirlenen noktalar üzerine konularak vatandaslarin iyi su ihtiyaçlarini kolayca ve ekonomik bir sekilde karsilayabilmeleri sagliyor.

Yildiztepe Muhtari Ahmet Sak Fen Isleri Müdür vekili Sevkan Pekugur ve Iyi Su Birimi personeli ile 8. sumatik kabinini yerinde inceleyen Belediye Baskani Özcan, yeni su otomatlarinin sehirdeki su temini sürecini modernize ettigini ve vatandaslara büyük bir kolaylik sagladigini belirtti.



Otomatlarin sehrin farkli bölgelerinde stratejik noktalara yerlestirildigi ve herkesin erisimine açik oldugu belirten Özcan, “ Bu sayede, vatandaslar su doldurma islemlerini kisa sürede gerçeklestirebiliyor ve suya ulasmak için uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalmiyor. Vatandaslar günün her hangi bir saatinde kumbaraya attiklari para ile siselerini saniyeler içinde doldurabiliyor, yüksek kalitede temizlenmis ve aritilmis içme suyunu istedikleri miktarda alabiliyor ve böylece israfin önüne de geçilebiliyor” ifadelerini kullandi.

Nazilli’nin her kösesine hizmet götürmeye ve tüm Nazilli halkinin her zaman yaninda olmaya devam edeceklerinin de altini çizen Özcan, “Bu noktada talepleriyle bizi yönlendiren sayin muhtarimiza da çok çok tesekkür ediyorum. Imkanlarimiz dâhilinde bu kabinlerden bütün mahallelerimizde yaymaya çalisiyoruz. Buradaki sumatigin direk giris baglantisi olmasindan dolayi ciddi bir avantaj saglamasinin yaninda araçlari ile su doldurmaya gelen vatandaslarimizin burada herhangi bir park sorunu da olmayacak. Otopark avantaji ulasim kolayligi ve trafik yogunlugunun az olmasi nedeni ile vatandaslarimizi buraya yönlendirmek istiyoruz. Ayrica bu makinemiz 2023 yilinda imal edilen son modellerden biri. Özellikle suyun içerisinde bakteri virüs olusmamasi ve mineral degerlerini kaybettirmeyecek özelliklere sahip. Vatandaslarimizin sagligini, konforunu ve ekonomik durumlarini dikkate aliyoruz. Mahallemize ve Nazilli’mize hayirli olsun” dedi.



Yapilan hizmetlerden dolayi Muhtar Ahmet Sak Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’a tesekkür etti. Yeni yerlesim alanlari ile daha da genisleyen, bu nedenle nüfusunda artis yasanan Yildiztepe Mahallesi’nde devam etmekte olan yeni yol açma ile diger çalismalar hakkinda Fen Isleri Müdür vekili Sevkan Pekugur’dan detayli bilgiler alan Baskan Özcan, “Vatandaslarimiza en iyi hizmeti saglamak için gece gündüz demeden mesai arkadaslarimiz ile birlikte çalismalarimiza devam ediyoruz. Tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA