Basiskele Belediyesi Temmuz Ayi Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi

Basiskele Belediyesi’nin temmuz ayi meclis toplantisi, Belediye Baskani Yasin Özlü baskanliginda gerçeklestirildi.

Basiskele Belediyesi Temmuz Ayi Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi
Basiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen toplanti açilis ve yoklama ile basladi.

Bir önceki birlesime ait karar tutanaginin üyelere dagitilip okunmasinin ardindan oylanarak kabul edildi. Meclisin 1, 2, 3, 4 ve 5. maddelerini içeren Imar Komisyonu Raporu oy birligiyle kabul edilirken, gündemin 6. maddesi oy çokluguyla kabul edildi.

Ticari ve Sanayi Arsalarindan alinan vergiler ile ilgili 08.06.2023 tarihli ve 17 sayili, Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birligiyle kabul edilirken, gündemin 8. maddesinde yer alan Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu’nun süre uzatimi talebi oy birligiyle kabul edildi.

Emlak ve Istimlak Müdürlügünün 23.06.2023 tarihli ve 46935 sayili, Yaylacik ve Yesilyurt Mahalleleri arasindaki sinir degisikligi ile Körfez, Barbaros ve Damlar Mahalleleri arasindaki sinir degisiklikleri yapilmasi ile ilgili teklif yazisinin ilgili komisyona havalesi oy birligiyle kabul edildi.

Gündemin 12. maddesinde Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünün 20.06.2023 tarihli ve 46665 sayili, Türkiye Saglikli Kentler Birligi Üye Seçimi ile ilgili teklif yazisi geregince Türkiye Saglikli Kentler Birligi’nin Asil Üyesi olarak Yalçin Yilmaz’in seçilmesi oy birligiyle kabul edildi.
Kaynak: İHA