Amatör Spor Kulüpleri Yeni Yönetimini Seçti

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Olagan Genel Kurulu seçiminde oylarin 183’ünü alan Feyyaz Cesen 4. kez baskanliga seçildi.

Amatör Spor Kulüpleri Yeni Yönetimini Seçti
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Olagan Genel Kurulu 4 Haziran 2023 tarihinde Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda yapildi. Genel Kurula; Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, delegeler, kulüp temsilcileri ve davetliler katildi.

Seçime katilan protokolün konusmalarindan sonra baskan adaylari tek tek söz alarak vaatlerini dile getirerek yönetim kurulu üyelerini tanittilar. Genel Kurul’da, Ayse Sarikaya, Feyyaz Cesen, Sükrü Averi ve Sevil Güngör adayliklarini açikladi.

Seçimin baslamasindan önce baskan adaylarindan Sükrü Averi diger baskan adayi Sevil Güngör lehine adayliktan çekildigini açikladi.

Konusmalarin ardindan seçimlere geçildi. Seçimde 388 delege oy kullandi. Seçim sonucunda Feyyaz Cesen 183 oy alarak 4. kez baskan olurken, Ayse Sarikaya 166, Sevil Güngör 28 oy aldi. 4 oy da geçersiz sayildi.

"Denizli projemiz yarim kaldi"

Seçimi degerlendiren Baskan Feyyaz Cesen, kazananin Denizli olduguna dikkat çekerek, “Ben öncelikle 16. Genel Kurul’umuzun senlik ve cosku içerisinde saygi içerisinde geçtigi için herkese bütün kulüp baskanlarimiza, delegelerimize, misafirlerimize tesekkür ediyorum. Hafta içi olmasina ragmen yogun bir katilim oldu. Denizli her seyi hak ediyor. Denizli projemiz yarim kaldi. Biz bu yarim kalan projemizi devam ettirip onu tamamlamak için bu göreve talip olduk. Öncelikle gençler benim bir dönem daha bu göreve talip olmami istediler. Ben bu gençlerin hatirini kiramazdim ve kirmadim” dedi.



“20 yillik hayalim gerçek oluyor”

“Benim 20 yildir dile getirdigim projeyi bugün Büyüksehir Belediye baskanimiz söyledi” diyen baskan Cesen, “Amatör Spor Kompleksi; bugün ihale asamasina geldi. Projeleri bitti. Millet Bahçesiyle birlikte Amatör Spor Kompleksinin yapilmasi Denizli’nin adini çehresini her seyini degistirecektir. Çocuklarimiz spor yapacaktir. Aileler spor yapacaklar. Burada çesitli etkinlikler düzenlenecektir. Onun için çok mutluyum. Yeni dönem için sunu özellikle söylemek istiyorum. Adaleti asla elden birakmayacagiz. Asla ayristirmayacagiz. Tüm kulüpler bizim kulübümüz. Öncelikli hedefim çocuklarimiza spor yaptirmakti” ifadelerini kullandi.

Baskanliga seçilen Feyyaz Cesen’in yönetim kurulu asil üyeleri; Mustafa Dogan, Selim Erol, Muhammet Karatas, Mehmet Kabakçi, Osman Küçüksahal, Ömer Çimen, Oguz Karakaya, Seyhan Duru, Ayhan Matrak, Tolga Erdey, Emrah Ay, Bekir Sönmez ve Yasar Güvenli isimlerinden olustu.
Kaynak: İHA