Alman Vatandasi Evinde Ölü Bulundu

Antalya’nin Alanya ilçesinde, Alman vatandasi evinde ölü bulundu. Yapilan incelemede sahsin Televizyon izlerken açik vantilatörün karsisinda öldügü ögrenildi.

Alman Vatandasi Evinde Ölü Bulundu
Sekerhane Mahallesi, Recepoglu Apartmani’nda yalniz oturan Werner Manfred Schoene’den (65) haber alamayan Alman arkadasi durumu polise haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen Alanya Emniyet Müdürlügü’ne bagli Asayis ekipleri, ihbarci Alman ile eve girdiklerinde Manfred Schoene’nin koltugun üstünde hareketsiz yatarken buldular. Esi Almanya’da bulunan ve kanser hastasi oldugu ögrenilen Alman için olay yerine saglik ekipleri sevk edildi. Yapilan kontrolde Schoene’nin hayatini kaybettigini belirlendi. Televizyon izlerken açik vantilatörün karsisinda ölen Almanin cenazesi, Adli Tip doktorunun ’Normal ölüm’ raporunun ardindan ülkesine gönderilecek.

Alman vatandasi yakindan taniyan Türk komsulari ise, "Kendisi kanser hastasi idi. Esi hala emekli olmadigi ve çalistigi için Almanya’da yasiyor, senede bir kaç kez Alanya’ya geliyordu. Çok aci çektigi için sik sik intihar edecegini söylüyordu. Ancak yapilan kontrollerde normal ölüm oldugu anlasilmis" dediler.
Kaynak: İHA