Tabiat Içinde Yoga Ve Saglikli Beslenme Kampi

Tepebasi Belediyesi tarafindan ’Yoga ve Saglikli Beslenme Kampi’ düzenlendi.

Tabiat Içinde Yoga Ve Saglikli Beslenme Kampi
Tepebasi Belediyesi, düzenledigi etkinlikler ile vatandaslar için saglikli aktiviteler gerçeklestirmeye devam ediyor. Seyitgazi Yoga ve Saglikli Beslenme Kampi etkinligi düzenlendi.

Yaklasik 100 kisinin katildigi etkinlikte uzman egitmenler, yoga egitimleri verdi. Ardindan Tepebasi Belediyesi rekreasyon ekibi tarafindan takim çalismasini gelistirecek, dikkat ve reflekse dayali eglenceli oyunlar oynatildi. Etkinlikte ayrica uzmanlar tarafindan saglikli beslenme konusunda da önemli bilgiler verildi.

Kampin ilk aksami, Furkan The Band’in gerçeklestirdigi konser ile sona erdi. Etkinligin ikinci gününde ise katilimcilar sabah saatlerinde yoga yapip, mandala etkinligine katildi.

Katilimcilar çok memnun kaldi

Etkinlikte konusan Erhan Güzel, “Etkinlik çok güzel, hayatimda ilk kez yoga ve meditasyon etkinligine katildim. Çok farkli ve güzel buldum, hazirlayanlara tesekkür ediyorum. Egitmenlerimiz de çok ilgili ve açiklayicilardi. Ortam çok güzel, doga içinde olmak çok hos. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

Deniz Demirçe adli vatandas ise, “Çok güzel vakit geçirdik. Tepebasi Belediyesi’nin yoga etkinliklerine katiliyorum zaten. Çok güzel bir grup ve güzel bir etkinlik oldu. Devaminin gelmesini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Etkinlikle ilgili memnuniyetini dile getiren Sinem Tan, “Harikaydi, muhtesemdi. Buradan ayrildigimda yenilenmis olarak dönecegim sehre. Her sey çok güzel düzenlenmis, kusursuzdu. Belediye Baskanimiz Ahmet Bey’e çok tesekkür ediyoruz. Her sey insanin içine dönmesi ile basliyor ve yoga harika bir sey” seklinde konustu.

Emegi geçen herkese tesekkürlerini ileten Melda Ergün, “Tepebasi’nin etkinliklerine katiliyorum burasi da dolu dolu geçiyor. Saglikli, iletisimi harika bir etkinlik. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Anlatilmaz, yasanir diyorum” sözlerini kullandi.

Sonraki etkinlikleri de takip edecegini belirten Zeren Özkan ise, “Benim için çok keyifliydi. Nefes çalismalari ve egzersizler bana çok iyi geldi. Bundan sonraki etkinlikleri de takip edecegim çok begendim” diye konustu.

Katilimcilardan Insu Yücel ise, “Bir saglik personeli olarak burada olmaktan çok mutluyum. Sosyal belediyecilik bu demektir. Tepebasi’nda ve Eskisehir’de oldugum için kendimi çok sansli hissediyorum” dedi.

Kaynak: İHA