Tekkeköy'de Gelinlik Ve Damatliklar Hayir Çarsisi'ndan

SAMSUN – Tekkeköy Belediyesi, yeni evlenecek çiftlere örnek bir çalismayla destek oluyor. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne bagli Hayir Çarsisi sagladigi gelinlik ve damatlikla çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarinda oluyor.

Tekkeköy'de Gelinlik Ve Damatliklar Hayir Çarsisi'ndan
Hayatin en güzel anlarinda maddi sikintilarla bogusan genç çiftlerin evlilik hayallerine destek olan Tekkeköy Belediyesi; gelinlik, damatlik, kina ve nisan kiyafetleriyle yüzleri gülümsetiyor. Belediyeye bagli hayir çarsilarinda unutulmaz anlarda kullanilabilecek kiyafetler vatandaslara ücretsiz olarak saglaniyor. Yeni evlenecek ancak maddi durumu yetersiz olan çiftlerin yararlandigi uygulama takdir topluyor. Birçok modelin yer aldigi zengin bir gelinlik ve damatlik koleksiyonuna sahip çarsida ayrica sünnet kiyafetleri, nisanliklar ve abiye elbiselerde yer aliyor. Tekkeköy Belediyesi sevgi ve dayanisma köprülerinin güçlendirilmesi için yapilan çalismayla vatandaslarin en güzel ve sik kiyafetlerle isildamalarina destek oluyor.

Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar konu ile ilgili yaptigi açiklamada, “Komsuluk iliskilerimizi güçlendiren, toplumsal baglarimizi kuvvetlendiren bu çalismamiz ile genç çiftlerimize evlilik hazirliklarinda elimizden gelen destegi saglamayi amaçladik. Bir aile gibi gördügümüz Tekkeköy’ümüzde maddi güçlüklerle bogusan sevgili gelin ve damat adaylarimizin, artik kendi masallarinin kahramani olmalari için yanlarindayiz. Gelinlik, damatlik, kina ve nisan gibi özel günlerde giyilecek kiyafetleri belirli bir süreligine kiralik olarak saglayarak, bu güzel anlarin en unutulmaz sekilde yasanmasini hedefliyoruz. Çünkü onlarin mutlulugu, bizlerin de mutlulugudur” dedi.

Kaynak: İHA