Lapseki'de Plaj Voleybolu Heyecani Basladi

Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvasi basladi.

Lapseki'de Plaj Voleybolu Heyecani Basladi
Lapseki’de 1996 yilindan bu yana organize edilen turnuvada bu sene kadinlar ve erkekler kategorilerinde Lapseki, Çanakkale, Istanbul, Tekirdag, Izmir, Aydin, Balikesir, Ankara ve Rusya’dan gelen sporcular katildi.

18 erkek ve 15 kadin takimin katildigi turnuva 3 gün gün sürecek. Turnuvada toplam 66 sporcu dereceye girmek için ter dökecektir.

Lapseki belediyesi sahil sosyal tesislerinde yapilan kura çekiminde konusan Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, “Öncelikle tüm yarismacilarimiz Lapseki’ye hosgeldiniz. Basta plaj voleybol komitemiz olmak üzere hem hakemlerimize, voleybol hocalarimiza emekleri için tesekkür ediyoruz. Bu sene 23’üncüsünü düzenledigimiz Plaj Voleybol Turnuvamizi, geçen sene söz verdigimiz gibi yeni kordonda gerçeklestiriyoruz. Insallah herhangi bir sakatlik, sikinti yasamadan keyifli bol seyircili bir turnuva gerçeklestirecegiz. Katilan tüm sporcu arkadaslarimiza tesekkür ediyorum ve basarilar diliyorum” dedi.

Lapseki Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvasinda 1’inciye 10 bin TL, 2’nciye 7 bin TL, 3’üncüye ise 5 bin TL para ödülü verilecek.
Kaynak: İHA