Kütahya'daki Azerbaycan Parki Yenileniyor

Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, yenileme çalismalarinin basladigi Azerbaycan Parki’nda incelemelerde bulundu. Baskan Isik, “Nasip olursa en kisa süre içerisinde burayi sehrimize yakisan bir parka dönüstürecegiz” dedi.

Kütahya'daki Azerbaycan Parki Yenileniyor
Kütahya Belediyesi, vatandaslarin ihtiyaçlari ve talepleri dogrultusunda çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede, Saat Kulesi’nin yaninda bulunan Azerbaycan Parki’nda yenileme çalismalari basladi.

Yapilan çalismalari yerinde inceleyen Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, “Sehrimizin merkezinde Azerbaycan Parki olarak bildigimiz ve uzun yillar birçok hemsehrimizin yararlandigi parkimizin yeniden düzenlenmesiyle ilgili proje ve ihale süreci tamamlanmisti. Arkasindan yeni projemizin imalat asamasi basladi.

Nasip olursa en kisa süre içerisinde burayi sehrimize yakisan, sehrimizin çocuklarinin baskalarina kurban edilmedigi, uyusturucu ve benzeri gibi kötü aliskanliklardan korunacagi, herkesin en iyi sekilde hizmet alacagi bir parka dönüstürecegiz. Yagislarin da sona ermesiyle hizli bir sekilde imalat süreci basladi.

Öncelikle sehrimize hayirli olsun. Emegi geçen herkese tesekkür ederken yüklenici firmamiza kazasiz, belasiz ve saglikli bir is dönemi geçirmesini temenni ediyorum. Kendilerinden de rica ettik; sehir merkezi olmasi nedeniyle hizli bir sekilde, kisa süre içerisinde insallah burayi tamamlayip hizmete açacagiz. Bir kez daha hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA