Gaziosmanpasa'da Husumetli Olduklari Kisiye 4 Kisi Birden Saldirdi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Gaziosmanpasa’da sokakta yürüyen bir kisi karsilastigi husumetlileri tarafindan saldiriya ugradi. Yumruk ve tekmelerle husumetlisine saldiran sahislardan birisi darp ettikleri sahsi silahla yaraladiktan sonra araca binerek oradan uzaklasti. Yasanan korku dolu o anlar bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi.

Olay, önceki gün ögle saatlerinde Gaziosmanpasa’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokakta yürüyen bir kisi, iddiaya göre husumetlileri ile karsilasti. Sokak üzerinde baslayan sözlü tartisma sonrasi sahis, husumetli oldugu 4 kisi tarafindan tekme ve yumruklu saldirisina ugradi. Bununla yetinmeyen sahislardan birisi tekme ve yumruklarla saldirdigi husumetlisine silahla ates açti. Silahla yaraladiktan sonra etrafa tehditler savuran sahis daha sonra beraberindekilerle birlikte araca binerek olay yerinden uzaklasti.

Sokak üzerinde güpegündüz yasanan korku dolu o anlar ise bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasi ile kaydedildi. Görüntülerde sahislar husumetlisini tekme ve yumrukla saldirirken, daha sonra sahislardan birisinin elindeki silahla husumetlisini yaraladigi görülüyor.

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
Kaynak: İHA