Evlilik Okulu'nda 44.Dönem Basladi

11.yas gününü kutlayan Saglikli Evlilik Okulu’nda 44.dönem egitimleri basladi.

Evlilik Okulu'nda 44.Dönem Basladi


Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi tarafindan, daha saglikli evlilikler için hayata geçirilen “Ailemi Seviyorum” projesi bünyesinde Evlilik Okulu’nda 44.dönem egitimleri basladi.

Kent Konseyi’nde düzenlenen Evlilik Okulu’nun 44. dönem açilis dersine, Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Hüdaverdi Otakli, Psikolog Gülay Korkut ile kursiyerler katildi.



Hayata geçirildigi 2012 senesinden günümüze kadar yüzlerce çifte hizmet verildigini açiklayan Denizli Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci, projenin uzun yillar devam edecegini ve evlilik asamasinda olan çiftlere isik olmayi sürdürecegini söyledi.

Degirmenci, “Ailemi Seviyorum projesi çerçevesinde 2012 yilinda Saglikli Evlilik Okulu basladi ve geçen bu sürede 43 grupta yüzlerce vatandasimiz evlilige iliskin egitim aldi. Sizlerle birlikte 44. dönemi baslatmis oluyoruz. 4 hafta sürecek bir egitim takvimi olacak. Öncelikle evlilik müessesesini önemseyerek buraya geldiginiz ve egitimlerimize dahil oldugunuz için çok tesekkür ediyorum. Çünkü hayatta verilen kararlardan en önemlilerinden biri de evliliktir. Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Karsilikli sevgi, saygi oldugunda daha anlamli ve daha güzel hale gelecektir” dedi.



Konusmanin ardindan 44. dönem Evlilik Okulu’nun ilk dersi basladi.

Kaynak: İHA