Emet Belediyesi Sosyal Tesisleri Etkinliklerin Gözde Mekani

Emet ilçesi Hamam Mahallesinde bulunan ve yerel halka genis bir yelpazede hizmet sunan belediyeye ait sosyal tesisler basta dogum günü kutlamalari olmak üzere çesitli etkinliklerin yapildigi gözde mekan haline geldi.

Emet Belediyesi Sosyal Tesisleri Etkinliklerin Gözde Mekani
Sosyal tesislerde vatandaslar, tesislerin spor salonunda saglikli bir yasam sürdürmek için egzersiz yapma firsati buluyor. Ayni zamanda, tesisler içerisinde bulunan kadin konuk evi, kadinlara özel günlerinde toplanabilecekleri bir mekan sunuyor.

Bu sosyal tesislerin bir diger ilgi çeken hizmeti ise dogum günü kutlamalari, ilçe sakinleri özellikle çocuklarinin dogum günlerini Emet Belediyesinin sosyal tesislerinde kutlamayi tercih ediyorlar.

Özel günlerde ailelerle birlikte olmayi ve çocuklari mutlu etmeyi ihmal etmeyen Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan, dogum günü kutlamalarina katilarak, çocuklara özel hediyeler veriyor. Bu jest, halk arasinda büyük takdir topluyor.

Belediye Baskani Hüseyin Dogan, Emet Belediyesi olarak, toplumun tüm kesimlerine hizmet verme ve onlari bir araya getirme misyonuna sahip olduklarini, yeni tesislerin bu misyonun bir parçasi oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA