Büyüksehir'den 81 Mahalleye Rengarenk Oyun Gruplari

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce 81 mahalleye, düzenlenen tören sonrasinda yeni çocuk oyun gruplarini teslim etti.

Büyüksehir'den 81 Mahalleye Rengarenk Oyun Gruplari
Sakarya Büyüksehir Belediyesi sehir genelinde sosyal alanlar insa etmeye devam ediyor. Bu çerçevede 81 mahalleden gelen çocuk oyun grubu talebine büyüksehirden karsilik geldi. Baskan Ekrem Yüce’nin talimatlariyla hazirlanan yeni çocuk oyun gruplari 81 mahalleye törenle teslim edildi. Yüce, muhtarlara oyun grubu sertifikasini takdim etti. Yüce, “Yasamin her alaninda sizin yaninizda oluyor, sizin için hizmet ediyoruz. Bu hizmetlerimizde önceligimiz her zaman, gelecegimizin mimarlari olan kiymetli çocuklarimiz. Gelecegimizin sahibi olan çocuklarimiza özgün hayallerinde, tutkularinda, ideallerinde, kendini ispat ve kimligini bulma çabalarinda onlara kolayliklar, imkanlar sagliyoruz. Bugün burada teslimini gerçeklestirecegimiz Çocuk Oyun Gruplari da kiymetli çocuklarimiz içindir. Unutmayalim ki “Çocuklar gülerse, Herkes güler” dedi.



“Çocuklarimiz bizlerden oyun parki istemislerdi”

Yasanabilir sehir olusturma gayesinde olduklarinin altini çizen Yüce, “Her ziyaretimizde çocuklara ayri bir önem verip taleplerini dinliyoruz. Çocuklarimizda hakli bir sekilde bizlerden oyun parki istemislerdi. Çocuklarimizin fiziksel ve kisisel gelisimi için oyunlarin ve oyun gruplarinin ne kadar önemli oldugunu hepimiz biliyoruz. Bu sebeple Sakarya Büyüksehir Belediyesi olarak çocuklarimiza yasanabilir bir sehir birakmak ve onlarin güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini saglamak için oyun gruplarimizi hizla tamamladik. Sakarya Büyüksehir Belediyesi olarak geçen sene 20 mahalleye oyun grubu kurduk. Sonrasinda ise 81 mahalleden oyun grubu talebi almistik. Sakarya Büyüksehir Belediyesi olarak bu 81 mahallenin talebini de karsiliyor her birine oyun gruplarini teslim ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA