Altinova Kapali Pazaryeri Törenle Açildi

Altinova Belediyesi Kapali Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete girdi.

Altinova Kapali Pazaryeri Törenle Açildi
Ilçede persembe günleri kurulan semt pazarlarinda alisveris yapan vatandaslar ile tezgâh açan esnafin kisin soguk ve yagmurdan, yazin sicaktan korunmasi amaciyla hayata geçirilen kapali pazaryeri törenle hizmete girdi. Kapali Pazaryeri persembe günleri disinda otopark olarak kullanilacak. Altinova belediye Baskani Dr. Metin Oral, pazaryerinin bir afet durumunda ise barinma yeri olarak kullanilacagini açikladi.

Baskan Oral, “Keyifli alisverisin merkezi olan projemizin ikinci etabinda cep sinemasi, dügün ve konferans salonu, kafeterya ile ilçemizin cazibe merkezi olacak” diye konustu.



“Açilislara bir yenisi daha eklendi”

Törende konusan AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Altinova Belediyemiz tarafindan düzenlenen açilislara bir yenisi daha eklendi. Kapali Pazar Yeri açilisini gerçeklestirdik. Hemserilerimize hayirli olmasini temenni ediyor, Dr. Metin Oral Baskanimizin basarili çalismalarinin devamini diliyorum” dedi.

AK Parti MKYK üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüs de sunlari kaydetti:

“Altinova Belediyemiz tarafindan yapimi tamamlanan Kapali Pazar Yeri, ilçeye yeni bir deger katti. Bu güzel hizmet için Belediye Baskanimiz Dr. Metin Oral’a ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Ilçemize hayirli olsun”

Altinova Belediyesi Kapali Pazar Yeri’nin açilisina Vali Muammer Erol, Kaymakam Regaip Ahmet Özyigit, Il Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Ilçe Emniyet Müdürü Kürsat Seçer, AK Parti Altinova Ilçe Baskani Hasan Zafer, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, daire amirleri ve vatandaslar katildi.

Pazaryeri

Yaklasik 3 bin 250 metrekare alana sahip. Içerisinde zabita birimi, WC, abdesthane, mescidin bulundugu bir yapiya sahip. Pazar yapilmadigi günlerde otopark olarak kullanilacak. Çelik yapi olarak tasarlandi kaynak kullanilmayarak tamamen blonlu olarak tasarlandi. Günümüz mimarisine uygun olarak tasarlanmistir. Yaklasik 65 araç kapasiteli. Alanda, 81 pazar yeri bulunmakta.
Kaynak: İHA