Çökertme' Içme Suyu Projesi Tamamlandi

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan Milas’ta devam eden altyapi çalismalari çerçevesinde Türkevleri, Bozalan ve Çökertme Mahallelerinde toplam 31 bin 149 metrelik içme suyu hatti tamamlandi. Çökertmeye su verilirken, diger mahallelere de kisa sürede su saglanacak.

Çökertme' Içme Suyu Projesi Tamamlandi
31 Bin metre içme suyu hatti tamamlandi

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan alt ve üstyapi çalismalarinda 45 milyon TL yatirimla yapimina baslanan ‘Türkevleri, Bozalan, Çökertme Içme Suyu Projesinde’ toplam 31 bin 149 metrelik içme suyu hattinin tamami yapildi. Hattin tamamlanmasi ile birlikte Çökertme mahallesine içme suyu verilmeye baslandi. Türkevleri ve Bozalan Mahallelerinde de içme suyu depolarinin tamamlanmasi ve baglantilarin yapilmasinin ardindan ek içme suyu saglanacak.

Ören’de kanalizasyon hatti çalismalari devam ediyor

Mugla Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (MUSKI) Genel Müdürlügü tarafindan yapimi devam eden Ören kanalizasyon projesinde ise çalismanin önemli bir kismi tamamlandi. 287 Milyon TL’lik proje çerçevesinde Ören sinirlari içerisinde bugüne kadar 12 bin 370 metre kanalizasyon ve terfii hatti 205 adet muayene bacasi ve 28 adet parsel bacasi yapildi. Alt yapi çalismalarinin yani sira bölgede 21 bin 200 m2 sathi yol kaplama çalismasi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA