2023 Yatirimlari Masaya Yatirildi
Kamu kaynaklarinin etkin ve verimli bir biçimde kullanilmasi, koordinasyonu gerektirecek hususlarin görüsülerek gerekli tedbirlerin alinmasi için düzenlenen 2023 yili 3’üncü dönem Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi, Vali Gökmen Çiçek baskanliginda gerçeklestirildi.

Vali Gökmen Çiçek toplantinin açilisinda yapmis oldugu konusmada, “Toplantinin ilimiz ve ülkemiz için hayirli olmasini diliyorum. 2023 yilinin 3’ üncü dönem Il Koordinasyon Kurulu toplantisini, 2023 yilinin ilk alti ayinda yapilan yatirimlar ve devam eden projelerin degerlendirmesini yapmak, kurumlar arasinda is birligi ve koordinasyonu gerektirecek hususlari görüsmek için yapmaktayiz. Katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
Vali Çiçek ayrica toplantida, kurum kuruluslarin 2023 yili ilk alti ayda yapmis oldugu çalismalar ile 2024 yili yatirim tekliflerinin ve koordinasyonu gerektirecek hususlarin degerlendirilecegini belirtti.
Vali Çiçek’in yapmis oldugu genel degerlendirmenin ardindan, yatirimci kuruluslarin bölge ve il müdürleri ile temsilcileri, Kayseri’de yürütülen ve programlanan yatirim ve projelerle ilgili bilgiler verdiler.
