Tatil Dönüsü Antalya-Konya Karayolunda Trafik Yogunlugu

Kurban Bayrami öncesinde tatilciler Antalya’ya akin ederken yasanan trafik yogunlugu bu kez yerini dönüs yoluna birakti. Özellikle Akseki-Konya ve Manavgat-Akseki karayollarinda araç kuyrugu ise yer yer 2 kilometreyi buldu.

Tatil Dönüsü Antalya-Konya Karayolunda Trafik Yogunlugu
Kurban Bayrami tatili nedeniyle Antalya-Konya karayolunda trafik yogunlugu olustu. Bayram tatilini geçirmek için Antalya’yi tercih eden binlerce kisi, dönüs yoluna geçince ortaya ilginç görüntüler çikti. Konya’ya gidis istikametinde tek seritte neredeyse kuyruk olusurken Antalya’ya gelis istikametindeki sakinlik dikkati çekti.

Eve dönüs için son günü bekleyen tatilciler Antalya’yi Konya’ya baglayan Akseki-Seydisehir ve Akseki-Manavgat karayollarinda zaman zaman kilometrelerce araç kuyrugu olusturdu. Akseki Bölge Trafik ve Akseki Ilçe Jandarma Komutanligi trafik ekipleri karadan denetimlerini sürdürürken sürücüleri dikkatli olmalari konusunda uyariyor. Yogunlugun geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

9 günlük bayram tatili süresi içerisinde Antalya’yi Konya’ya baglayan Akseki-Seydisehir karayolunda bazi maddi hasarli ve yaralamali trafik kazalari meydana geldi.
Kaynak: İHA