Barlar Sokagi'nda Kavga Açiklamasi 3 Yarali

Mugla’nin Marmaris ilçesindeki Barlar Sokagi’nda kiz arkadaslarina laf attiklarini iddia ettikleri kisileri biçakla yaralayan 2 kisi gözaltina alindi. Yaralanan sahislar tedavileri hastanelerde sürerken, polis süphelilerin denize attigi biçaklari bulmak için yogun çaba sarf etti.

Barlar Sokagi'nda Kavga Açiklamasi 3 Yarali
Olay, dün gece 02.00 siralarinda Marmaris Barlar Sokagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.Ç., S.Ç., H.Ç. ve S.A. isimli 4 genç, kiz arkadaslari ile eglenirken yanlarina A.N.B., M.H., F.R., M.R.I.N. ve M.H. isimli 5 Pakistan asilli Ingiliz vatandasi genç geldi. Yanlarina gelen 5 yabanci uyruklu sahsin kendilerini rahatsiz ettikleri ve kiz arkadaslarina laf attiklari iddiasiyla gençlerin arasinda tartisma çikti. Kisa sürede kavgaya dönüsen olayda N.Ç. ve S.Ç. ceplerinden çikardiklari tasidiklari kelebek tarzi biçak ile 5 yabanci uyruklu gence saldirdi. Çikan kavgada 5 sahis çesitli yerlerinden yaralandi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ekipleri sevk edildi. Saldirganlar ise o esnada bölgede devriye gezen polis ekiplerince kiskivrak yakalandi. Kisa sürede olay yerine gelen polis ve bekçiler sokakta genis güvenlik önlemi alirken, yaralilar ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastanelere kaldirildi.

Öte yandan, kavgada kullanilan 2 biçagin, saldirganlarin arkadaslari tarafindan halk plajindaki denize atildigi ögrenildi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri biçagin bulunmasi için yogun çaba sarf etti. Yapilan arastirmalarin ardindan kavgada kullanilan 2 biçak da bulundu.

Kiskivrak yakalanarak gözaltina alinan N.Ç. ve S.Ç. ise ifadelerinin alinmasi için emniyete götürüldü. Olay ile ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA