Didim CHP'de Merkez Mahalleler 'Mavi' Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim Ilçe Örgütünün kent merkezindeki 8 mahalleye yönelik düzenledigi delege seçimleri tamamlandi. Didim Belediye meclis üyesi Ahmet Yilmaz’in basini çektigi mavi liste 8 mahalleden 6’sini kazandi.

Didim CHP'de Merkez Mahalleler 'Mavi' Dedi


CHP Didim Ilçe Örgütünün delege seçimlerinin ilk günü tamamlandi. Merkezdeki 8 mahalle için Gazi Ilkokulunda gerçeklesen delege seçimlerinde CHP Didim Ilçe Baskani Nurettin Koçak kirmizi, Aydin Il Baskan yardimcisi Dilaver Demir Sari ve Didim Belediye meclis üyesi Ahmet Yilmaz mavi liste ile temsil edildi. Merkezdeki 8 mahallede Ahmet Yilmaz’in basini çektigi Mavi liste ’Altinkum, İçeldere, Mavisehir, Çamlik, Cumhuriyet ve Efeler Mahallesi’ni kazanirken, Aydin Il Baskan yardimcisi Dilaver Demir ise Sari listeyle ’Hisar ve Yeni’ Mahalle’yi kazandi.

Aydin Il Baskan Yardimcisi Dilaver Demir ise Sari listeyle Hisar’da 24 ve Yeni Mahalle’de 52 delegeyle toplam 76 delege kazanirken, Ahmet Yilmaz’in Mavi liste ise ’Efeler 76, Altinkum 21, Çamlik 30, İçeldere 8, Mavisehir 7 ve Cumhuriyet 27 olmak üzere toplam 169 delege kazandi. 16 Temmuz Pazar günü ise merkez disindaki 8 mahallede delege seçimleri yapilacak. Didim CHP’de 231 delegeden 169’unu Ahmet Yilmaz ve ekibi alirken, Dilaver Demir ve ekibi ise 76 delege kazandi. 16 Temmuz Pazar günü ise diger 8 mahalledeki 69 delege için üyeler sandik basina gidecek.
Kaynak: İHA