Çorum Protokolünden Sehitlik Ziyareti

Çorum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde sehitlikler kabirleri basinda dualarla anildi.

Çorum Protokolünden Sehitlik Ziyareti
Çorum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde sehitlikte anma programi düzenlendi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda Kur’an-i Kerim tilaveti okundu. Daha sonra sehitligi ziyaret eden protokol üyeleri, sehit mezarlarina karanfil birakti. Program protokol üyelerinin Sehitler Müzesi ziyareti ile sona erdi.

Programa Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Baskani Dr Halil Ibrahim Asgin, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Ilhan Uzunoglu, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, sehit yakinlari katildi.

Kaynak: İHA