SANKO Üniversitesi Hastanesi'ni Tercih Etti

Giresun’da esnaflik yapan üç çocuk babasi Yetis Bayram, SANKO Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dali Baskani Dr. Ögr. Üyesi Feragat Uygur’un gerçeklestirdigi basarili kapali (minimal) bypass ameliyatiyla sifa buldu.

SANKO Üniversitesi Hastanesi'ni Tercih Etti
Gögüs agrisi nedeniyle Giresun’da gittigi hastanede yapilan tetkikler sonucu bypass ameliyati olmasi gerekti belirtilen Yetis Bayram (45), arastirmalari sonucu tercihini kardiyoloji, kalp ve damar cerrahisi alanlarinda gerçeklestirilen basarili ameliyatlarla adini duyuran SANKO Üniversitesi Hastanesi’nden yana kullandi.

Yetis Bayram, “Ameliyat olmam gerektigini duyunca, arastirmalarim sonucu SANKO Üniversitesi Hastanesi’ne ulastim. Ardindan deneyimleri ve basarili operasyonlariyla adindan övgüyle söz edilen Dr. Ögr. Üyesi Feragat Uygur Hocamizla telefonda görüsme sansim oldu” dedi.



Dr. Ögr. Üyesi Feragat Uygur’la yaptigi görüsme sonrasi üç dört gün içerisinde Gaziantep’e gelen Yetis Bayram, sunlari söyledi: “Giresun’da yasadigim rahatsizlikla ilgili çok fazla belirti yoktu ama basvurdugum hastanede yapilan koroner anjiyografi sonrasinda damar tikanikligina bagli ameliyat olmam gerektigi bildirildi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Feragat Hocamiz, gerekli tahlilleri yaptirarak ameliyat için hazirliklara basladi.

Hiç tereddüt etmeden kendimi hocamin güvenli ellerine biraktim. Hastanede ameliyat öncesi ve sonrasi huzur ve güven veren ortam vardi, çok ilgilenildi. Kapali yöntemle gerçeklestirilen ameliyatla üç damarima bypass uygulandi. Bir gün yogun bakimda, dört gün serviste yattim ve kisa sürede sagligima kavustum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Çevremde bu rahatsizligi yasayanlara SANKO Üniversitesi Hastanesi’ni önerecegim. Çok memnun kaldim.”

Bayram, kalp ve damarla ilgili sorun yasayan herkesin, mutlaka bu konuda referans saglik kuruluslarina basvurmasi gerektigini sözlerine ekledi.

Hastanemize ve ekibimize duydugu güvene tesekkür ederiz

SANKO Üniversitesi Tip Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dali Baskani Dr. Ögr. Üyesi Feragat Uygur ise sagligina kavusan hastasinin hastaneye ve ekibe duydugu güvene tesekkür ederek, “Basarili operasyonun ardindan hastamizi sagligina kavusturmanin mutlulugunu yasiyoruz” diye konustu.



Giresun’daki kardiyologlarin, anjiyo sonucu hastanin ameliyat olmasi gerektigi teshisini koydugunu animsatan Dr. Ögr. Üyesi Uygur, söyle devam etti: “Hastamiz da ameliyat olmak için akrabalariyla kapali kalp ameliyati yapan doktorlari ve merkezleri arastiriyor. SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde bu ameliyatin basariyla yapildigini ögrenen hastamiz, Gaziantep’teki yakinlariyla iletisim kurarak bilgi aliyor. Yakinlari olumlu dönüsler yapinca ameliyat olmaya karar veriyor. Hastamizin yakinlari araciligi ile anjiyo filmini izledim. Kapali bypass için uygun oldugu anlasildi. Hemen Gaziantep’e geldiler ve basarili ameliyat geçirdi. Ailesi kadar bizler de çok mutlu olduk.”
Kaynak: İHA