Samsun'da Kardesler Arasinda Miras Kavgasi Açiklamasi 2 Ölü, 2 Agir Yarali

Samsun’un Terme ilçesinde miras meselesi yüzünden çikan silahli kavgada agabey, 2 kiz kardesini tüfekle vurarak öldürdü, yegeni ve kadastro görevlisini agir yaraladi.

Samsun'da Kardesler Arasinda Miras Kavgasi Açiklamasi 2 Ölü, 2 Agir Yarali
Olay, ilçeye bagli Akçaykaracali Mahallesi Yavuzlar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cavit A. (70), Ayse Ergen (60) ve Nuran Topal (47) isimli kardeslerin anneleri bu yil içerisinde vefat etti. Sonrasinda kardesler arasinda anneden kalan mirasin paylasimi nedeniyle anlasmazlik yasandi. Yerlerin ölçümünü yaptirmak için kadastro görevlisi getiren kardesler arasinda tartisma çikti. Kiz kardeslerin evinin önünde çikan tartismada Cavit A., yaninda bulunan pompali tüfekle kiz kardesleri Ayse Ergen ve Nuran Topal ile yegeni olan Murat Ergen (44) ve kadastro görevlisi Mert Isik’a ates açti.

Kiz kardesler olay yerinde hayatini kaybetti

Vücutlarinin çesitli bölgelerine kursunlarin isabet ettigi iki kiz kardes olay yerinde hayatini kaybederken, Murat Ergen ve kadastro ölçüm görevlisi Mert Isik agir yaralandi.

Yaralilarin hayati tehlikesi devam ediyor

Yaralilar saglik ekipleri tarafindan önce Çarsamba Devlet Hastanesine, ardindan Samsun’daki hastanelere sevk edildi. Hayatini kaybeden iki kiz kardesin cesetleri ise Terme Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Tedavi altindaki yaralilarin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Olayi gerçeklestirdikten sonra kayiplara karisti

Jandarma ekipleri olayi gerçeklestirdikten sonra kayiplara karisan 70 yasindaki Cavit A.’yi yakalamak için çalisma baslatti.

Konuyla ilgili inceleme sürüyor.
Kaynak: İHA