Muhammed Nur Kasadar Son Yolculuguna Ugurlandi

Milli Gazete yazari Mustafa Kasadar’in oglu Muhammed Nur Kasadar Fatih Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan son yolculuguna ugurlandi.

Muhammed Nur Kasadar Son Yolculuguna Ugurlandi
Bayrampasa’da öldürülen Milli Gazete yazari Mustafa Kasadar’in 19 yasindaki oglu Muhammed Nur Kasadar için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, ailesi, Cenazeye Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Fatih Belediye Baskani Mehmet Ergün Turan katildi.

Cenazede Muhammed Nur Kasadar’in babasi Mustafa Kasadar, Amcasi Mehmet Kasadar yakin dostlarinin taziyelerini taziyelerini kabul etti. Cenaze namazinda Kasadar’in annesi Mücahide Kasadar ve 4 kiz kardesi tabut basinda göz yasi döktü.

“Burada bizi üzen yapilan muameledir”

Oglunun cani bir sekilde öldürüldügünü söyleyen Baba Mustafa Kasadar, “Bugün 19 yasinda fizigi ve kalbiyle altin kalpli bir oglumu topragin altina gönderiyoruz. Biz Müslümaniz, iman etmisiz 19 yasinda Allah kendine bu kadar ömür vermis. Buna üzüntümüz yok. Allaha teslim olmusuz. Bizi üzen hunharca öldürülmesidir. Kalp krizi, beyin kanamasiyla gitseydi yapacagimiz bir sey yok derdim. Burada bizi üzen yapilan muameledir” dedi.



“Borç batakligina batmis, uyusturucuya bulasmis”

Oglunun katilinin borç batakligina batan birisinin oldugunu söyleyen Kasadar, “Medyanin, basinin, bugün sunulan kisa yoldan para kazanmaktir. Uyusturucu müptelasi gibi olma sebepler insanlari katil yapiyor. Oglumun katili de böyle birisi. Borç batakligina batmis, uyusturucuya bulasmis, hayattan ümidini kesmis birisi tarafindan katledildi. Bu ortamlari saglayanlar ayni zamanda çocugumun katilidir. Bunu söylüyorum, baska bir sey yok. Çocugum adina kalbim rahat, sehit olarak gittigine inaniyorum. Peygamberimizin(s.a.v.) müjdesidir. Bizim üzüntümüz, muameledir. Çocugumuzun bedenini bütün olarak alamadik” seklinde konustu.

Muhammed Nur Kasadar’in cenazesi Eyüpsultan Necatibey Mezarligina defnedilmek için götürüldü.
Kaynak: İHA