Mardin Valisi Demirtas Sehit Yakinlari Ve Gazilerle Bulustu

Mardin Valisi Mahmut Demirtas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla sehit yakinlari ve gazilerle bir araya geldi.

Mardin Valisi Demirtas Sehit Yakinlari Ve Gazilerle Bulustu
Mardin Valisi Mahmut Demirtas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla sehit yakinlari ve gazilerle bir araya geldi. Vali Mahmut Demirtas, basta 15 Temmuz sehitleri olmak üzere vatani, milleti, devleti, bayragi, canindan aziz bildigi mukaddes degerleri ugruna topraga düsen tüm sehitlere Allah’tan rahmet, gazilere sifa diledi. Demirtas, "Vatan sevdalilari, aziz sehitlerimiz, kahraman gazilerimiz, o gece verdikleri mücadeleyle, 15 Temmuz karanligini bogup aydinlik bir sabahi geride kalanlara emanet etmislerdir" dedi.

Sehit yakinlarini yalniz birakmadiklarini ve birakmayacaklarini ifade eden Demirtas, "Üzerinden 7 yil geçmesine ragmen, 15 Temmuz hain darbe girisimi, zihnimizde tüm canliligiyla yer tutmaya devam ediyor. Bu süreçte basta sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere hükümetimiz ve bizler, FETÖ ve PKK gibi milletimizin istiklal ve istikbaline kasteden terör örgütleri ile mücadeleyi, milletimizden aldigimiz güçle, azim ve kararlilikla sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edecegiz" dedi.

Programa Mardin Cumhuriyet Bassavcisi Aydin Turhan, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutani Tuggeneral Hikmet Yokaribas, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Idris Tataroglu, Il Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, AK Parti Il Baskani Vahap Alma, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ibrahim Özcosar, kamu kurum ve kuruluslarinin il müdürleri, sivil toplum kuruluslari ile siyasi parti temsilcileri, 15 Temmuz sehitlerinin yakinlari, gazi ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA