Kadinlar Denizi Mahallesi'nde 44 Bin Metrekarelik Yol Yenileniyor

Kusadasi Belediyesi, Kadinlar Denizi Mahallesi’nde toplam 22 sokagi çevreleyen üst yapiyi yenileme çalismalarinda 12 sokakta çalismalar tamamladi.

Kadinlar Denizi Mahallesi'nde 44 Bin Metrekarelik Yol Yenileniyor


Modern ve estetik bir turizm kenti olusturma hedefi ile çalisan Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan kentin farkli noktalarinda yürütülen ve kisa süre içerisinde tamamlanan yol yapim çalismalari Kadinlar Denizi Mahallesi ile sürüyor. Yerli ve yabanci turistlerin en çok ziyaret ettigi bölgelerin basinda gelen Kadinlar Denizi Mahallesi’nde toplam 44 bin metrekareyi bulan 22 sokakta baslatilan çalismalarda 12 sokak tamamlandi. Kalan 10 sokakta çalismalarina devam eden ekipler, yeniledikleri sokaklarla kente 17 bin 600 metrekare yeni yol kazandirdi. Kilit parke tasi ile kaplanan sokaklar Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler tarafindan yikanarak kullanima hazir hale getirildi.

Ekipler, kilit parke tasi döseme islemlerinin ardindan 8 bin metrekarelik alanda sathi kaplama çalismasi yürütecek. Mahalle sakinleri, çalismalardan memnun kaldiklarini dile getirerek, Baskan Ömer Günel’e tesekkür etti.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, göreve geldikleri günden bu yana tüm mahallelere esit ve kaliteli hizmet sunmak için çalismalarini sürdürdüklerini belirterek “Modern bir turizm kenti yaratmak ve tüm mahallelerimizi saglikli bir alt ve üst yapiya kavusturmak için çalisiyoruz. Ekiplerimiz son olarak Kadinlar Denizi Mahallesi’nde basladiklari üst yapi yenileme çalismalarina devam ediyor. Tüm mahallelerimize ihtiyaci olan hizmeti ulastirmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA