Fatma Sahin'den LGS'de Tam Puana Tam Altin

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, Liselere Geçis Sinavi’nda (LGS) tüm sorulari dogru yanitlayan Gaziantepli ögrencilere tam altin hediye ediyor.

Fatma Sahin'den LGS'de Tam Puana Tam Altin
“Egitim Sehri Gaziantep” anlayisindan hareketle ögrencilerin birçok ihtiyacini gideren Gaziantep Büyüksehir, 4 Haziran’da gerçeklestirilen LGS’de tam puan alarak sehrin gögsünü kabartan Gazi sehirli 14 ögrenciye tam altin hediye etme karari aldi.

Sinav sonuçlarinin 23 Haziran’da ilan edilmesinin ardindan Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, 1 milyonu askin ögrencinin ter döktügü LGS’de, birinci olup, liderlik kürsüsünü rakipleriyle paylasan 14 Gazi sehirli ögrenciyi evlerinde ziyaret ediyor.

Sahin, LGS birincilerini evlerinde ziyaret ediyor

Bu çerçevede Baskan Sahin, Karatas Mahallesi’nde Kürüz ailesini ziyaret etti. Ziyarette, Sahin, LGS’de 500 tam puan alarak sehri gururlandiran ögrenci Eylül Kürüz’ün sinav sürecindeki çalisma temposundan, kariyer planina kadar birçok konuda sohbet edip bilgi aldi.

Baskan Sahin’in bir sonraki adresi yine Karatas Mahallesi’nde ikamet eden LGS birincisi Kayra Yildirim oldu. Sahin, Yildirim ailesiyle yaptigi sohbette ögrencilerin bu basarisindaki en önemli destegin aileden geldigini söyledi.



Bir diger LGS birincisi Selahattin Bayrak’i ise 23 Nisan Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Baskan Sahin, yogun sinav temposunda ailelerin de en az ögrenciler kadar zorlu bir sürece dahil oldugunu ifade ederek, ebeveynlerin sinav sürecindeki sorumlulugunun da yüksek oldugunu hatirlatti.
Kaynak: İHA