Diyarbakir Ticaret Borsasi'ndan Kardeslik Ziyareti

Diyarbakir Ticaret Borsasi (DTB),geçtigimiz yil mart ayinda Polatli Ticaret Borsasi ile imzaladigi kardeslik protokolü sonrasinda ziyareti gerçeklestirdi.

Diyarbakir Ticaret Borsasi'ndan Kardeslik Ziyareti
Polatli Ticaret Borsasi Baskani Yahya Toplu ile yönetim kurulu üyeleri tarafindan karsilanan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakir Ticaret Borsasi Baskani Engin Yesil, Meclis Baskani Ahmet Ay ile borsa yönetim kurulu üyeleri Polatli Ticaret Borsasi Lisansli Deposu, satis salonu ve laboratuvarini gezdi.

Yapilan çalismalar hakkinda bilgi alan Baskan Yesil, Polatli Ticaret Borsasi ile Mart ayinda Diyarbakir’da kardeslik protokolü imzaladiklarini hatirlatarak, ’’Polatli Ticaret Borsamiza bagli lisansli Depoyu, satis salonu ve laboratuvarini ziyaret ederek yapilan çalismalar görmüs olduk.

Bu kardeslik protokolünün ticari alanda da devam etmesi içinde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ev sahipligi ve misafirperverliginden dolayi Polatli Ticaret Borsasi Baskani, yönetimi ve meclisine tesekkür ederim” dedi.

Polatli Ticaret Borsasi Baskani Yahya Toplu ise Diyarbakir gibi borsa ile kardes olmanin bir ayricalik oldugunu söyleyerek, “Diyarbakir tarihi olan bir ildir. 2022 yilinda Diyarbakir’a yönetim ve meclisimizle bir ziyarette bulunduk. Bu ziyaretimizde her iki Borsamiz arasinda kardeslik protokolü imzaladik. Yillardan beridir Diyarbakir’in ticaret borsasiyla hep dostluklarimizi yürüttük. Bundan sonraki süreçte Polatli’daki tüccarlar ve Polatlilarimiz da Diyarbakir’a bir gezi düzenlerler. Çünkü herkesin Diyarbakir’i görmesinde yarar var. Diyarbakir Ticaret Borsasi’nin sirlar ve surlar sehri diye bir kitapçigi da var. Gerçekten gezilmesi görülmesi gereken bir sehirdir” diye konustu.

Diyarbakir Ticaret Borsasi Meclis Baskani Ahmet Ay ise kardeslik protokolü ile Polatli’ya gidis ve gelislerin daha da çogalacagini söyledi.



Diyarbakir Ticaret Borsasi Baskani Engin Yesil ile beraberindekiler Polatli Ticaret Borsasi ziyaretinin ardindan Polatli Ticaret Odasini ziyaret etti.
Kaynak: İHA