Protokol Eslerinden SBTÜ'ye Ziyaret

Sivas’ta protokol üyelerinin esleri, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti.

Protokol Eslerinden SBTÜ'ye Ziyaret
SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’un esi Tuna Kul’un esliginde gerçeklesen ziyarete Sivas Valisi Yilmaz Simsek’in esi Dr. Çigdem Olgun Simsek, Sivas 5. Piyade Egitim Tugay Komutani Tuggeneral Mustafa Ilter’in esi Nilüfer Ilter, Sivas Adli Yargi Adalet Komisyon Baskani ve 2. Agir Ceza Mahkemesi Baskani Fatih Kutluboga’nin esi Özgül Kutluboga, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yildiz’in esi Emine Yildiz, Sivas Il Emniyet Müdürü Burhan Akçay’in esi Nebahat Akçay, Sivas Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Muhammet Sevinç’in esi Fikriye Sevinç katildi.

Ziyarette Rektör Kul tarafindan karsilanan protokol üyelerinin esleri SBTÜ kampüsü içerisinde yer alan Metaverse Laboratuvari, Lütfi Abay Yapay Zekâ, Robotik ve Kontrol Laboratuvari, Aerodinamik ve Itki Laboratuvari, Yapi ve Malzeme Laboratuvari, IHA Teknolojisi ve Operatörlügü Programi Laboratuvari, Teraherz Teknolojileri Arastirma Laboratuvari, Sistem Dinamigi, Kontrol ve Imalat Laboratuvari, Enerji Sistemleri Laboratuvari, Kimya Mühendisligi Laboratuvari, Metalurji ve Malzeme Mühendisligi Laboratuvari, Bitki Zararlilari Laboratuvari, Bitki Doku Kültürü Laboratuvari, Moleküler Genetik Laboratuvari ve Kalite ve Toprak Analiz Laboratuvarinda incelemelerde bulundu.

Ögretim elemanlari laboratuvarlarda yürütülen çalismalar hakkinda protokol üyelerinin eslerini bilgilendirildi.

Konuklar daha sonra SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’u makaminda ziyaret etti. Rektör Kul, üniversitedeki aktüel gelismeler hakkinda protokol üyelerinin eslerini bilgilendirerek ziyaretleri için tesekkür etti.
Kaynak: İHA