Manisa Polisinden Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Tutuklama

Manisa’nin Sehzadeler ilçesinde polis ekipleri tarafindan düzenlenen uyusturucu operasyonlarinda yakalanan 3 süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Manisa Polisinden Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Tutuklama
Uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik çalismalarini sürdüren Manisa Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri, süphelendikleri sahislari durdurup arama yapti. Süpheli sahislarin yapilan üst aramasinda 63 gram tütüne emdirilmis Sentetik Kannabinoid, 32 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltina alinan süphelilerden S.Ç.(38) ve A.S.(37) sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandi.

Ikamette metamfetamin ele geçirildi

Öte yandan, uyusturucu veya uyarici madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan sahislara yönelik çalismalarda Sehzadeler ilçesindeki bir ikamete operasyon düzenleyen Manisa Polisi, ikamette arama yapti. Yapilan aramada 3,41 gram Metamfetamin, 1 adet hassas terazi ile uyusturucu madde paketlemede kullanilan alüminyum folyo ve kilitli posetler ele geçirildi. Uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltina alinan H.A.(25), sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.
Kaynak: İHA