ANKA'da Diyetisyenler Günü Kutlandi

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Diyetisyenler Günü kutlandi.

ANKA'da Diyetisyenler Günü Kutlandi
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Diyetisyenler Günü dolayisiyla hastane yönetimi hastanede görev yapan Uzman Diyetisyen Özge Baskülekçi’ye çiçek takdim ederek, Diyetisyenler Günü’nü kutladi.

Diyetisyenlerin bireyin ve toplumun sagligi için dogru beslenmenin detaylarini aktararak yasam kalitesini arttirdigina dikkat çeken ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Av. Cengiz Bayram, ”Saglikli yasamanin temeli, saglikli ve dengeli beslenmeden geçer. Bu vesileyle, saglikli yasama katkida bulunarak, özveriyle çalisan degerli diyetisyenimizin Diyetisyenler Günü’nü kutlar, görevlerinde basarilar dileriz” dedi.

ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardimcisi Yasar Agdag da, “Bireylerin ve toplumlarin beslenme aliskanliklarini degerlendirerek, onlara uygun beslenme plan ve programlari üreten, saglikli nesiller için bireylere ve topluma suur kazandiran diyetisyenler, halk sagliginin korunmasi ve gelistirilmesinde de büyük sorumluluklar üstleniyor. Topluma saglikli beslenme aliskanliklarinin kazandirilmasinda önemli derecede rol oynayan tüm diyetisyenlerin gününü kutluyoruz” diye konustu

Bu kutsal meslege sahip oldugu için çok mutlu oldugunu dile getiren Diyetisyen Baskülekçi ise, "ANKA Hastanesi’nde çalismaktan gurur duyuyorum. Böyle anlamli bir günde beni hatirlayan hastane yönetimine tesekkür ederim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA