Üniversite Sinavina Girecek Ögrencilere Internet Destegi

Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, üniversiteye hazirlanan 12’nci sinif ögrencilerine 4 GB hediye internet karti dagitti.

Üniversite Sinavina Girecek Ögrencilere Internet Destegi
Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, ilçede egitim gören ve 17-18 Haziran tarihlerinde üniversite sinavina girecek olan 12’nci sinif ögrencilerini okullarinda ziyaret ederek 4 GB hediye internet karti verdi. Egitim-Ögretim yilinin ilk döneminde de okullari gezerek 2 GB internet dagitan Soykan, ögrencilere verdigi sözü tutarak bu sefer 4 GB hediye internet dagitti.

Ögrencilere girecek olduklari sinav öncesinde basarilar temennisinde bulunan Soykan, “Egitimde internetin ne kadar önemli oldugunu biliyoruz. Ilçemizde üniversite sinavina hazirlanan ögrencilerimize böyle bir destekte bulunmak istedik. Onlarin egitimlerine bir nebze olsun katkimiz olacaksa bu bizi çok mutlu eder. Birçok okulumuzu ziyaret ettik ve hediye internet kartlarini dagittik. Sinava kisa bir süre kaldigi için gidemeyecegimiz okullar olursa olsa bile ögrencilerimize hediye internetlerini mutlaka ulastiracagiz. Üniversite sinavina girecek olan ögrencilerimize simdiden basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA