Tusba Belediyesi 17 Bransta Yaz Kursu Açiyor

Van’in Tusba Belediyesi, bu yil her yas grubunda yüzlerce çocuk ve gencin katilmasina imkan saglayacak 17 bransta yaz kursu açiyor.

Tusba Belediyesi 17 Bransta Yaz Kursu Açiyor
Sosyal belediyecilik anlayisi ile yil boyunca Tusbali çocuklara ve gençlere yönelik araliksiz sürdürdügü egitimlerle adindan söz ettiren Tusba Belediyesi; her yaz geleneksellesen yaz kurslarinin hazirliklarina da basladi.

Eylül ayina kadar devam edecek olan yaz kurslari kayitlarinin basladigini kaydeden Belediye Baskani Salih Akman, “Tusba Belediyesi olarak gençlerin ve çocuklarin tatillerini verimli bir sekilde geçirmelerini, spor ve sanat çevresinde yeni arkadasliklar kurarak sosyal becerilerini gelistirmelerini ve yeni hobiler edinerek çok yönlü bireyler olmalarini saglamak amaciyla her yaz düzenlenen yaz kurslarimizi 19 Haziran Pazartesi günü açmayi planlamaktayiz. Ücretsiz kurslarimiza katilmak isteyen ögrenciler detayli bilgi almak ve kayit olmak için yanlarina kimliklerini alarak velileri nezaretinde Kalecik Mahallemizde bulunan Tusba Toplum Yasam Merkezimize basvurabileceklerdir’’ dedi.

17 bransta zengin içeriklere sahip ve alaninda uzman ögretmenler tarafindan egitimlerin verilecegini belirten Tusba Belediye Baskani Salih Akman, “Gençlerin fiziksel ve sosyal gelisimlerine büyük katki saglayan yaz kurslarimizdan çocuklarimiz ve gençlerimiz ücretsiz olarak yararlanabilecektir. Tusba Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere yönelik yaz kurslarini çok önemsiyoruz. Sadece Tusba’nin degil, ülkemizin gelecegi için de çocuklarimizi kültür, sanat ve sporla bulusturuyoruz. Yaz tatillerini verimli bir sekilde geçiren çocuklarimizin egitim hayatinda da basarili oldugunu yillardir gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gençlerimizin gösterdigi ilgi her yil katlanarak artiyor” diye konustu.

Çocuklari ve gençleri yaz kurslarina davet eden Baskan Akman, “Yaz tatilini en verimli sekilde geçirmek isteyen tüm çocuklarimizi ve gençlerimizi kurslarimiza katilmaya davet ediyorum. 19 Haziran Pazartesi günü baslayacak kurslarin kayitlari ise 16 Haziran Cuma gününe kadar yapilabilecek. Yaz tatili boyu devam edecek olan kurslarimiz tamamen ücretsiz olup simdiden çocuklarimiza ve gençlerimize hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA