Minik Ögrenciler Mezuniyet Heyecani Yasadi

Akdagmadeni Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bizim Ev Kres ve Gündüz Bakim Evinde egitim gören minik ögrenciler, 2022-2023 egitim dönemini tamamlayarak mezuniyet coskusu yasadi.

Minik Ögrenciler Mezuniyet Heyecani Yasadi
Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin’in katilimiyla düzenlenen mezuniyet programina aileler de katilarak bu heyecana ortak oldu. Baskan Yalçin tarafindan miniklere mezuniyet belgeleri verilerek günün anisina pasta kesildi.

Bizim Ev Kres ve Gündüz Bakim Evinde 2. dönem mezunlarini vermenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Baskan Yalçin, “Ögrencilerimizi bir üst okula ugurlamanin mutlulugu ve heyecani içerisindeyiz. Kresimiz açildigi günden itibaren ögrencilerimizle ve velilerimizle kocaman birer aile olduk. Çocuklarimizin güzel zaman geçirdigi, kaliteli zaman geçirdigi, birbirleriyle oynadigi, eglendigi, arkadasliklarini pekistirdigi bir ortami alaninda yetkin kadromuzla sagladik. Gün geçtikçe artan ögrenci sayimizda dogru yolda oldugumuzun bir ispati olmustur. Tüm velilerimize çocuklarini güvenip bizlere teslim ettigi için tesekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA