Giresun'un Bulancak Ilçesinde Millet Bahçesi Açiliyor

Giresun Bulancak ilçesinde yapimi tamamlanan 31 bin 312 metrekare Millet Bahçesi, bugün Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan telekonferansla açiliyor.

Giresun'un Bulancak Ilçesinde Millet Bahçesi Açiliyor
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan 2019 yilinda kamulastirma müjdesi verilerek ilçenin Sarayburnu Camiinin dogu tarafina yapilan 27 milyon 500 bin lira bütçeli Millet Bahçesi projesi 300 is günü içerisinde tamamlandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in telekonferansla katilarak "Millet Bahçeleri" toplu açilis töreniyle açilacagini belirten Bulancak Belediye Baskani Recep Yakar, “2017 yilinda Giresun’un Bulancak ilçesinde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açilisi yapilan Sarayburbu Camii’nin dogusunda bulunan alana yapilan Millet Bahçesi için kamulastirma müjdesini de yine Cumhurbaskanimiz vermisti. Çevre ve Sehircilik Bakanligi Toplu Konut Idaresi Baskanligi tarafindan ihalesi yapilan ve 300 is gününde tamamlanan proje içerisinde kütüphane, restoran, su deposu, yeralti ve üstü otoparklar ile 31 bin 312 metrekare alanda genel altyapi isleri ve rekreasyon alanlari bulunuyor” dedi.

Kaynak: İHA