Tercan'da Hayat Boyu Ögrenme Sergisi Açildi

Tercan’da Hayat Boyu Ögrenme Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürlügü kursiyerlerinin el emegi göz nuru ürünlerinden olusan sergi açildi.

Tercan'da Hayat Boyu Ögrenme Sergisi Açildi
Sergide Türk islemeleri ve nakis, tel kirma, filiografi ve rölyef çalismalarindan, yagli boya tablolara kadar yüzlerce ürün yer aldi.

Ilçe Aile Destek Merkezi Müdürlügünde kurulan serginin açilisina Kaymakam Cafer Kaymakçi yapti. Açilis kurdelesinin kesiminin ardindan stantlari dolasip ürünler hakkinda usta ögreticiler ve ögrencilerden bilgi alip kursiyerleri tebrik eden Kaymakam Cafer Kaymakçi, “Hocalarimiz ve ögrencilerimiz tarafindan birbirinden güzel eserler ortaya konulmus, her sey el emegi göz nuru, Halk Egitim Merkezi Müdürlügümüz özverili çalisarak önemli katki sagladi, özverili çalismalarindan dolayi Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Yahya Günes’e ögretmenlerimize, usta ögreticilerimize ve kursiyerlerimize tesekkür ederim” dedi.

Halk Egitim Merkezi Müdürü Yahya Günes’te, kursiyerlerin el emegi göz nuru eserlerini görmek ve incelemek isteyen misafirlerin, Ilçe Aile Destek Merkezi Müdürlügünü ziyaret edebilecekleri söyledi.

Kaynak: İHA