Kursiyerlerin Sergisi Göz Kamastirdi

Selendi Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan Hayat Boyu Ögrenme Haftasi etkinlikleri çerçevesinde açilan kurslara katilanlarin yaptigi el emegi göz nuru eserler görücüye çikti.

Kursiyerlerin Sergisi Göz Kamastirdi
Selendi Halk Egitim Merkezi Müdürlügü, yil boyunca kursiyerlerin nakis nakis isledigi eserlerini görücüye çikardi. Sergi açilisi öncesi bir konusma yapan Selendi Halk Egitim Merkezi Müdürü Ali Filiz, "Selendi Halk Egitimi Merkezimiz; tüm vatandaslarimiza, yasi ne olursa olsun, ihtiyaç duyduklari alanlarda egitim-ögretim hizmeti vermek, hayata uyum saglayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak için var olan bir yaygin egitim kurumudur. Hayata mutlu bireyler hazirlamak için; her zaman, her yerde, herkes için egitim misyonuyla hareket ediyor, besikten mezara kadar egitim diyoruz. Ülke olarak hayat boyu ögrenme alanindaki nihaî hedefimiz; ögrenen bireyden, ögrenen topluma ve üreten Türkiye’ye dogru bir dönüsümü gerçeklestirebilmektir. 2022/2023 Egitim Ögretim yilinda; birçok kurum ve kuruluslarin isbirliginde kurslar açtik. Selendi Halk Egitimi Merkezi Müdürlügümüzce, 36 mesleki ve teknik, 94 genel, 2 okuma-yazma olmak üzere toplam 132 kurs açilmistir. Tamamlanan ve devam eden kurslarimizdan bin 363 kadin, bin 247 erkek olmak üzere toplam 2 bin 610 kursiyer yararlanmistir" dedi.

Yapilan konusmanin ardindan mini bir konser ve dans gösterileriyle senlenen etkinligin sonunda Selendi Kaymakami Halil Ibrahim Okumus, Belediye Baskan Yardimcisi Askin Akkoç, Ilçe Mili Egitim Müdürü Ahmet Atasman ve Halk Egitimi Merkezi Müdürü Ali Filiz tarafindan sergi açilisi gerçeklestirildi.

Sergi vatandaslar tarafindan büyük ilgiyle gezildi. Program sonunda katilimcilara Pilav ayran ikraminda bulunuldu.
Kaynak: İHA