Inegöl UEDAS Yeni Hizmet Binasinda

Bursa, Balikesir, Çanakkale ve Yalova’da abonelerine her zaman daha kaliteli ve etkin hizmet vermeyi amaçlayan UEDAS, müsteri hizmet noktalarini yeniliyor. Bursa’nin Inegöl ilçesinde yeni isletme binasi ile UEDAS, 150 bin abonesine birebir hizmet saglayacak.

Inegöl UEDAS Yeni Hizmet Binasinda
Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet sahasi içerisinde UEDAS, Bursa’nin 300 bin nüfuslu Inegöl ilçesinde açtigi yeni islem merkeziyle 150 bin aboneye hizmet verecek. Uludag Enerji CEO’su Ismail Ergünes’in katilimiyla gerçeklesen açilis töreninde Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Arif Bayrak, Inegöl Kaymakami Eren Arslan, Inegöl Belediye Baskani Alper Taban’in yani sira protokolden birçok isim yer aldi.

150 bin aboneye hizmet verecek

UEDAS’in Inegöl’deki 150 bin abonesine birebir hizmet verecek isletme müdürlügünün bugün gerçeklesen açilis töreninde Uludag Enerji CEO’su Ismail Ergünes, “Güney Marmara Bölgesi’nde 4 ili kapsayan hizmet sahamiz içerisinde abonelerimize en etkin iletisimi sunmayi görev edindik. Ilk günden itibaren de kullanicilarimiza kesintisiz ve güvenilir hizmet saglamak için son sürat çalisiyoruz. Bugün burada açilisini yaptigimiz yeni isletmemiz, Inegöl’de 150 bin abonemiz için ayni amaçla hizmet verecek. Kullanicilarimizin ihtiyaçlarina kulak verip bu çerçevede her zaman memnuniyeti en yüksek seviyede tutmayi planliyoruz” açiklamalarinda bulundu.

UEDAS Genel Müdürü Gökay Fatih Danaci ise yaptigi konusmada, “UEDAS olarak Bursa, Balikesir, Çanakkale ve Yalova’da 3,5 milyon aboneye kesintisiz enerji hizmeti sunuyoruz. Bu yogun elektrik sebekesini isletmelerimiz ve burada görev alan çalisanlarimizla güvende tutuyoruz. Bölgemizde yer alan 12 isletmemizde en kilit noktalardan biri Inegöl diyebiliriz. Nüfus ve sanayideki hareketlilik, bizlere daha fazla sorumluluk yüklüyor. Bu sorumluluk bilinciyle bölgedeki yatirimlara önem veriyor ve müsterilerimize ayricalikli hizmet sunmayi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA