Çarsamba'da 'Okulumda Senlik Var' Etkinligi

Çarsamba Belediyesi, “Okulumda Senlik Var” etkinligi ile mahalle okullarini ziyaret edip; palyaço gösterisi, müzikli dans, sokak oyunlari gibi birçok etkinlik ile çocuklarla bulusuyor.

Çarsamba'da 'Okulumda Senlik Var' Etkinligi
Samsun’un Çarsamba Belediyesi, düzenledigi kültür sanat faaliyetleri ile çocuklarin yüzünü güldürmeye, okul anilarina unutulmaz hatiralar eklemeye devam ediyor. Okulumda Senlik Var ile her gün 2 mahalle okulunda sahneler kuruluyor, birbirinden güzel etkinliklerle çocuklar unutulmaz bir gün yasiyor.

“Senlikler çocuklara karne hediyesi”

Etkinlikler hakkinda bilgi veren Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Okulumda Senlik Var ile bu yil da okullarimizi ziyaret ederek çocuklarimizla bulusuyoruz. Okullarin kapanmasina az kaldi, yaz geldi, çocuklarimiz heyecanli. Biz de çocuklarimiz okullarin son haftasinda biraz eglensin, gülsün, okul anilarina yenilerini eklesinler diye çesitli etkinliklerle onlarla bulusuyoruz. Çocuklarimiz karne tatili öncesi doyasiya egleniyorlar. Sokak oyunlarindan birbirinden güzel etkinliklere çocuklarimiz enerjilerini atip, evlerine mutlu dönüyorlar. Yüzü gülen, evine mutlu dönen, okuluna sevinçle gelen çocuklarimizi gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Çarsamba Belediyesi olarak yine birçok programimizla çocuklarimizla, gençlerimizle, hemsehrilerimizle bulusmaya devam edecegiz. Yakinda Yesilirmak Senliklerimiz de basliyor. Kültürün, sanatin her alaninda variz” dedi.

Kaynak: İHA