Is Sanat, 'Cuma Is Çikisi'yla Yaza Basliyor

Is Sanat’in Kibele Çesmesi Heykeli önünde ücretsiz düzenledigi Cuma Is Çikisi konserleri Haziran ayindan itibaren devam edecek.

Is Sanat, 'Cuma Is Çikisi'yla Yaza Basliyor
23’üncü sezonunu 27 Ekim’de ünlü piyanist Olga Scheps’in solistliginde Borusan Istanbul Filarmoni Orkestrasi ile karsilayan Is Sanat, her yil oldugu gibi bu yil da caz, klasik ve dünya müziginin önde gelen isimleriyle Türk müziginin basarili sanatçilarini, siir dinletilerini, Parlayan Yildizlar konserlerini Is Kuleleri Salonu’nda seyircisiyle bulusturdu.

Merakla beklenen Cuma Is Çikisi konserlerini izleyicisiyle bir araya getirmeye hazirlanan Is Sanat, Marmaris’te Çarsamba Sahnesi ve video paylasim platformuna özel yayinlariyla geçen bir sezonun ardindan yaza basliyor.

Is Sanat’in Kibele Çesmesi Heykeli önünde ücretsiz düzenledigi ve yogun ilgi gören Cuma Is Çikisi konserleri Haziran ayindan itibaren devam ediyor. 9 Haziran Cuma, sevilen sarkilari ve sahne performansiyla 90’li yillara adini yazdiran Emre Altug, 23 Haziran Cuma ise yeni neslin basarili gruplarindan Sufle sahne alacak. Konserler, 19.00’da Kibele Çesmesi Heykeli önünde baslayacak.

Sezon basinda sahne alan Özge Fiskin ve Sonic Boom performanslari video paylasim platformundan yayinlanacak.
Kaynak: İHA