Gemiciler Ortaokulu Görsel Sanatlar Sergisi Gerçeklesti

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde bulunan Gemiciler Ortaokulu’nda Görsel Sanatlar dersi içerisinde ögrencilerin yil boyunca gerçeklestirdigi çalismalarin yer aldigi yil sonu sergisi açildi.

Gemiciler Ortaokulu Görsel Sanatlar Sergisi Gerçeklesti
Sergi açilisina; Çaycuma Belediye Baskan Yardimcisi Mürsel Çoban, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Bas, Sube Müdürü Ismail Çelebi, Gemiciler Mahallesi Muhtari Recep Kabuk, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Okul Müdürü Resul Demir sergi hakkinda açilis konusmasinda;"2022-2023 egitim ögretim yilinda ögrencilerimizin Görsel Sanatsal Dersi Ögretmeni Sezen Bekdemir öncülügüne yil boyunca yapmis olduklari sanatsal çalismalari içeren yil sonu sergimize hos geldiniz. Yapilan çalismalarda görsel sanatlar dersi  ögretim programinin amaç ve ilkeleri dogrultusunda  ögrencilerimizin yeteneklerini gelistirmek, estetik bir bilince sahip olmak ve duygu düsüncelerin, zihinsel birikimlerini, sanat yolu ile görsel bir biçimde kendilerini de özgürce ifade edebilmeleri amaçlanmistir.  Sergimizin hazirlanmasinda ve sanatsal çalismalarinda emegi geçen basta görsel sanatlar ögretmeni Sezen Bekdemir ve  tüm ögrencilere sizlerin huzurunda  bir kez  daha tesekkür ederim" dedi.

Açilis kurdelesinin kesilmesinin ardinda  ögrencilerin emek vererek yaptigi eserlerin yer aldigi sergi ilgiyle  gezildi. Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Bas, sergide emegi geçen ögretmen ve ögrencilere tesekkür ederek, çalismalarinin devamini diledi.
Kaynak: İHA