Gelecegin Bilim Insanlari Yunusemre'de Yetisiyor

Yunusemre Belediyesi, T3 Vakfi TÜBITAK ortakligiyla hayata geçirdigi Bilim Yunusemre’de ögrencilere bilimi ve teknolojiyi sevdiriyor.

Gelecegin Bilim Insanlari Yunusemre'de Yetisiyor
Bilim Yunusemre ile yüzlerce ögrenciye bilimi sevdiren Yunusemre Belediyesi, ögrencilere bilim ve teknoloji egitimi veriyor. Ögrenciler hafta sonlari Bilim Yunusemre’de egitim aliyor. “Deneyap teknoloji atölyelerini” ögrencilerle birlikte gezen Baskan Çerçi onlarla birlikte deney yapti. Bilim Yunusemre’de egitimin eglendirici ve ögretici oldugunu belirten Baskan Çerçi konuya iliskin yaptigi açiklamada, “Türkiye Yüzyili’nda gençlerimizin katkisini artiracak ülkemiz genelinde 81 ilimizde kurulan ‘Deneyap Teknoloji atölyelerinden’ biri de belediye bünyemizde bulunmaktadir. Gelecegin bilim insanlarini bu atölyelerde yetistiriyoruz. Bilimi ve teknolojiyi yakindan takip ediyoruz. 7 bilim atölyemizde egitim eglendirici ve ögretici egitimlerimiz yaz boyunca devam edecek. Ayrica yaz döneminde ilkokul 1. sinifi bitiren ile ortaokul 8. sinifa baslayacak gençlerimizi yaz dönemi egitimlerimize katilmaya bekliyoruz. Egitimlerimizle gençlerimizi teknoloji ve temel bilimin içinde yer almaya davet ediyoruz. Bu vesile ile bizlere bu konuda her daim yardimci olan T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Selçuk Bayraktar, ögretmenlerimiz ve emegi geçen herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Bilim Yunusemre atölyeleri için okullar kapaninca yaz dönemi egitimleri için ögrencilerin kayit yapmalari gerektigi belirtilirken online kayit zorunlulugunun oldugu ifade edildi.
Kaynak: İHA