Denizlili Alabalik Yetistiricilerine Dezenfektan Dagitimi Yapildi

Denizli’de faaliyet gösteren 103 alabalik üretim tesisine 10 bin 300 litre dezenfektan dagitimi yapildi.

Denizlili Alabalik Yetistiricilerine Dezenfektan Dagitimi Yapildi


Denizli Büyüksehir Belediyesinin tamami hibe destegiyle, il genelinde faaliyet gösteren 103 alabalik üretim tesisine 10 bin 300 litre dezenfektan dagitimi gerçeklestirildi.

Konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Il Müdürü Sakir Çinar; Büyüksehir Belediyesi ile gerçeklestirilen bu proje ile küçük aile isletmelerinin yogun oldugu kentte balikçilik sektörüne katkida bulunarak yerel ekonomiyi desteklemeyi hedeflediklerini belirtti.



“Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz”

Üreticilere büyük katkilar saglamak istediklerini ifade eden Çinar, “Projemiz ile yavru ve porsiyonluk alabalik üretiminde saglikli büyüme, üreticilerin maliyetlerinin düsürülmesi ve sürdürülebilir gida temini hedeflendi. Üreticilerimizin ihtiyaçlari göz önünde tutularak üretimin artirilmasi ve su ürünleri tesislerinin sürdürülebilirliginin saglanmasinin yaninda çevre ve su kaynaklarinin korunmasi da saglanacaktir. Her alanda Denizli tarimina ve üreticilerimize desteklerini esirgemeyen Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ve emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA