Vali Gençlerle Halay Çekti, Bilardo Ve Masa Tenisi Oynadi

Erzurum’un 8’inci Gençlik Merkezi Narman içesinde hizmete açildi.

Vali Gençlerle Halay Çekti, Bilardo Ve Masa Tenisi Oynadi
Erzurum’da 8’inci Gençlik Merkezinin açilisinda Vali Okay Memis, gençlerle halay çekti, bilardo ve masa tenisi oynadi.

Narman ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yapilarak hizmete açilan Gençlik Merkezi, bir birinden önemli faaliyete ev sahipligi yapacak. Spor salonu, müzik atölyesi, resim atölyesi, E-Sport, kütüphane, has oda, el sanatlari atölyesi, akil zeka oyunlari atölyesini bünyesinde barindiran merkezde bilardo, masa tenisi, air hockey ve langirt da bulunuyor. Gençler için her seyin düsünüldügü merkezde degerler egitimi, piyano, ebru, ney, hat, baglama ve gitar kurslari verilecek.

Merkezi ilk gününde ziyaret eden Erzurum Valisi Okay Memis, gençlerle bir araya geldi. Çocuklarla halay çeken Memis, bilardo ve masa tenisi oynadi. Gitar kursunu da gezen Memis, ögrencilerce seslendirilen Ibrahim Erkal’a ait ’Sevme’ sarkisina eslik etti.

Gençlik Merkezi’nde bulunan has odada ögrencilerle kisa süre sohbet de eden Vali Memis, birlik, beraberlik ve kardeslik baglarinin güçlenmesinde bu tür mekânlarinin önemine degindi.

Vali Memis, "Gençlerimiz merkezde sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif alanda önemli faaliyetlerde bulunacak. Çok yönlü olan merkezimiz bu alanda ilçedeki önemli bir ihtiyaca da cevap verecektir." dedi.

Öte yandan Vali Okay Memis, Narman Spor Kulübü oyunculari ile de bir araya geldi.

Memis’e ziyaretlerinde Narman Kaymakami Mustafa Sait Arcaklioglu, Belediye Baskani Burhanettin Eser ve Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk eslik etti.
Kaynak: İHA