Sultangazi'de Park Halindeki Araçlara Kursun Yagdirdilar

Sultangazi’de gece saatlerinde sokaktaki araçlara kursun yagdiran zanli, vatandaslarin tepkisi üzerine olay yerinden kaçti. Mahallede park halindeki 7 araç, kursunlarin hedefi oldu.

Sultangazi'de Park Halindeki Araçlara Kursun Yagdirdilar
Olay gece saat 01.00 sirlarinda Eski Habibler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir sokaga yürüyerek gelen saldirgan elinde bulunan silah ile park halindeki araçlara ates etmeye basladi.

Silah seslerini duyan vatandaslarin balkona çikarak saldirgana bagirmasi sonrasinda kaçarak yan sokaga geçen saldirgan burada da çesitli ayni sekilde birkaç el ates ettikten sonra bindigi bir araç ile kaçarak olay yerinden uzaklasti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Bölgede yapilan inceleme sonrasinda park halinde bulunan 7 aracin çesitli yerlerinden isabet eden kursunlar sonrasi zarar gördügü anlasildi.

Ismail Akay isimli araç sahibi, "Gece saat 01.00 sirlarinda yatmistik silah sesine uyandik 7-8 tane araci tarayip gitmisler 1-2 kisi diyorlar arka sokakta 4 kisiden 2’si araçtan inmis tarayarak gitmis" dedi.

Bir baska araç sahibi Mustafa Yildirim ise "Silah sesi duydum önce ne oldugunu anlamaya çalistim sonradan cama çiktigimda adamin birisinin araçlara ates ederek yürüdügünü fark ettim. Sonra bagirdim ve baska bir araca binip oradan kaybolup gittiler. Benim aracimin kaportasina ve bir tanede camina gelmis" dedi.

Olay ile ilgili Sultangazi Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekiplerin çalismasi devam ediyor.
Kaynak: İHA