Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu Ögrencileri, IFTE 2023'De Yer Aldi

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu ögrencileri, IFTE 2023 fuarina katildi.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu Ögrencileri, IFTE 2023'De Yer Aldi
Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu ögrencileri, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluslarin uluslararasi düzeyde bilinilirligini arttirarak isbirligi zemini hazirlayan, havacilik egitimleri ile ilgili tüm detayli bilgileri son kullaniciya sunan, sektörle ilgili gelismelerden ve firsatlardan havacilik paydaslarini haberdar etmek için düzenlenen IFTE 2023 fuarina katildi.

Fuar, 2-4 Haziran 2023 tarihleri arasinda Atatürk Havalimani Dis Hatlar Terminalinde düzenlendi.

IFTE, bugüne kadar uçus egitim ve tip egitim organizasyonlari, yedek parça tedarikçileri, bakim-onarim sirketleri, piston motorlu uçak üreticileri, simülatör üretim sirketleri, havacilik akademisi kurumlari, uçus ekipman saglayicilari, havacilik basin yayin kuruluslari, broker sirketleri ve havacilik sektöründeki birçok sirketi bir araya getirerek, toplamda 63’ü Türkiye’den, 40’i farkli kitalardan olmak üzere 103 katilimci ve 10 bin 473 yerli ve yabanci ziyaretçiyi agirladi.

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Kanbur, “Havacilik ögrencilerimizin IFTE gibi önemli bir organizasyon içinde bulunmasi, sektörün gelecege dönük yeniliklerini yakindan takip etmesi ve alaninda uzman kisilerle görüs alis verisinde bulunmasi kariyerleri için büyük önem tasimaktadir. Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacilik Yüksekokulu olarak bu tür etkinliklere katilarak sektördeki gelismeleri yakindan takip etmeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA