Ipekyolu Belediyeler Birligi Inönü'de Toplandi

Ipekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkinma Birligi Meclisi, Inönü Belediye Baskani ve Ipekyolu Belediyeler Birligi Baskani Kadir Bozkurt Baskanliginda Inönü’de toplandi.

Ipekyolu Belediyeler Birligi Inönü'de Toplandi
24 üye ve 600 bin vatandasin nüfusa kayitli oldugu ilçe belediyelerinden olusan Ipekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkinma Birligi Meclis Toplantisi Inönü Belediye Binasi Toplanti Salonunda gerçeklestirildi.

Inönü Belediyesi ev sahipliginde gerçeklestirilen toplantiya, Bayirköy Belediye Baskani Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Baskani Selim Tuna, Inhisar Belediye Baskani Mehmet Kepez, Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, Mudurnu Belediye Baskani Necdet Türker, Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta, Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Geyve Belediye Baskani Metin Atalay, Karapürçek Belediye Baskani Neset Çakir, Altinova Belediye Baskani Metin Oral ve Belediye Meclis Üyeleri katildi.

Toplantida Inönü’nün ve Ipekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkinma Birligine üye belediyelerin turizm destinasyonu hakkinda görüsüldü. Toplanti sonrasi Ipekyolu Belediyeler Birligi Meclisi, Inönü Belediye Baskani Kadir Bozkurt esliginde Inönü Ilçesinin tarihi, dogal ve kültürel alanlarini gezerek, Inönü Belediye Baskanligi tarafindan ilçeye kazandirilan ve yapimi devam eden projeler hakkinda bilgi aldi. Inönü Belediye Baskani ve Ipekyolu Belediyeler Birligi Turizm ve Kalkinma Birligi Baskani Kadir Bozkurt, Inönü’ye tesriflerinden dolayi Ipekyolu Belediyeler Birligine üye Belediye Baskanlarina ve Meclis Üyelerine tesekkür ederken, ev sahipliginden ve misafirperverliginden dolayi Belediye Baskanlari ve Meclis Üyeleri de Baskan Bozkurt’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA