DJ Suat Atesdagli Ve Sanatçi Ekin Uzunlar Gül Festivalinde Ispartalilarla Bulustu

Isparta Uluslararasi Gül Festivalinin 2. gününde sahne alan DJ Suat Atesdagli ve sanatçi Ekin Uzunlar, konser alanini dolduran binlerce vatandasa müzik ziyafeti yasatti.

DJ Suat Atesdagli Ve Sanatçi Ekin Uzunlar Gül Festivalinde Ispartalilarla Bulustu
Isparta Uluslararasi Gül Festivali 2. gününde de etkinliklerle devam etti. Etkinliklerin aksam programinda DJ Suat Atesdagli ve sanatçi Ekin Uzunlar sahne aldi. Yagmurlu havaya ragmen konser alanini dolduran binlerce vatandas, Atesdagli ve Uzunlar’in sahne performanslariyla güzel bir aksam yasadi. Yagmur dolayisiyla bir süre geç baslayan konserde ilk olarak Isparta Belediyesi Sehir Orkestrasi sahne aldi. Daha sonra DJ Suat Atesdagli, sahne performansiyla göz doldurdu. Atesdagli’nin ardindan sahneye çikan sanatçi Ekin Uzunlar da kemençesiyle alani dolduran binlerce vatandasa müzik ziyafeti sundu. Vatandaslar cep telefonlarinin isiklarini açarak, Uzunlar’in söyledigi birbirinden güzel sarkilara eslik etti. DJ Suat Atesdagli ve sanatçi Ekin Uzunlar sahnedeyken üzerlerine gül yapraklari serpildi.

"Isparta’yi temsilen sizi gül elçisi ilan ediyoruz"

Isparta Belediye Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu, festival çerçevesinde sanatçilari Isparta’da agirlamaktan ve vatandaslarla bulusturmaktan mutluluk duyduklarini belirterek, sanatçilara gül ürünlerinden olusan hediyeler verdi. Büyükçulcu, “Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen’in selamlarini iletiyorum. Uluslararasi Gül Festivalimizde vatandaslarimiza güzel dakikalar yasattiginiz için sizlere tesekkür ediyorum. Isparta’yi temsilen sizi gül elçisi ilan ediyoruz. Vatandaslarimiz günlerdir sizleri bekliyordu” dedi.

Sanatçilar da Isparta’da bulunmaktan dolayi çok mutlu olduklarini ifade ederek, tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA