Baskan Özlü, Gelecegin Sinemacilariyla Bir Araya Geldi

Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, gelecegin sinemacilarinin yetistigi Genç Sinema Okulu’nda ögrencilerle bir araya gelerek kamera karsisina geçti.

Baskan Özlü, Gelecegin Sinemacilariyla Bir Araya Geldi
Basiskele Belediyesi, Genç Sinema Okulu ile gelecegin sinemacilarini yetistiriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü koordinesinde Ala Mekan’da gençler, uzman egitmenler rehberliginde yönetmenlik, senaryo, kamera, oyunculuk, montaj, afis tasarim, dekor, kostüm, makyaj, dublaj, film müzikleri ve reklam konularinda egitimler almaya devam ediyor. Genç Sinema Okulu ögrencilerini ziyaret eden Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, gençlerin egitimlerine katilarak bilgi aldi. GreenBox stüdyosunda çekimlerine de katilan Baskan Özlü hem kamera karsinda oyunculuk, hem de kamera arkasinda yönetmenlik yaparak keyifli vakit geçirdi.

Ögrencileri çalismalarindan dolayi tebrik eden Baskan Özlü, “Genc-i Ala Gençlik Modelimiz ile ilçedeki genç kardeslerimizin sporda, sanatta, egitimde ve teknolojide yeteneklerini gün yüzüne çikarmalarini ve bu yeteneklerini verilen egitimlerle daha fazla gelistirmelerini sagliyoruz. Türkiye Yüzyilinin insasinda ve ihyasinda öncü olacak gençlerimizi her alanda desteklemeye devam edecegiz. Kocaeli’nin en büyük gençlik merkezi olacak Türkiye Yüzyili Gençlik Merkezi’mizi çok yakin zamanda tamamlayarak gençlerimize armagan edecegiz. Burada gençlerimizin daha güzel ortamda daha güzel isler çikaracagina inaniyorum. Hayatin her alaninda gençlerimize güvenimiz tam. Sinema sektöründe de çok iyi yerlerde olacak gençlerimizin oldugunu görmek beni çok heyecanlandirdi. Kisa zamanda çok büyük kazanimlar elde eden kardeslerimi tebrik ediyorum. Egitmen hocalarimiza emeklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Kendi senaryolariyla çekecegi filmin galasini izlemek için sabirsizlaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA