EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Sampiyonasi'nda Ilk Gün Tamamlandi

EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Sampiyonasi Izmir Inciralti Spor Tesisleri’nde bugün basladi. Kizlar ve erkeklerde Türkiye dahil 15’er ülke takimi mücadele ediyor.

EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Sampiyonasi'nda Ilk Gün Tamamlandi
EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Sampiyonasi A Grubu’nda mücadele eden U17 Kiz Plaj Hentbolu Milli Takimi ilk maçinda Ukrayna’ya 2-0, günün ikinci maçinda ise Ispanya’ya 2-0 maglup oldu.

A Grubu’nda mücadele eden U17 Erkek Plaj Hentbolu Milli Takimi ise bugün oynadigi maçlarda Hirvatistan’a 2-0 ve Norveç’e 2-0’lik setlerle kaybetti. U17 Kiz Plaj Hentbolu Milli Takimi’nin mücadele ettigi A Grubu’nda Ispanya, Ukrayna, Portekiz ve Isviçre yer aliyor. B Grubu’nda Bulgaristan, Isveç, Polonya, Norveç ve Macaristan; C Grubu’nda ise Hirvatistan, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Fransa ve Almanya mücadele ediyor.

U17 Erkek Plaj Hentbolu Milli Takimi’nin yer aldigi A Grubu’nda ise Hirvatistan, Ukrayna, Norveç ve Çek Cumhuriyeti bulunuyor. Erkekler B Grubu’nda Ispanya, Polonya, Hollanda, Fransa ve Bulgaristan; C Grubu’nda ise Portekiz, Isviçre, Isveç, Almanya ve Macaristan takimlari yer aliyor.
Kaynak: İHA