Bozkirin Sakli Cenneti Görenleri Mest Ediyor

Sivas’in Yildiz beldesinde bulunan Degirmenalti Magaralari ve Selalesi görenleri hayran birakiyor. Sivas merkeze yaklasik 52 kilometre uzaklikta bulunan Yildiz beldesi, bozkirin sakli cenneti olarak adlandirilan Degirmenalti Magaralari ve Selalesi’ne ev sahipligi yapiyor. Çevre halki tarafindan yogun ilgi gören Degirmenalti, dogal güzelligi ile görenleri hayran birakiyor.

Bozkirin Sakli Cenneti Görenleri Mest Ediyor


“Burasi çok güzel bir yer, doga harikasi”

Istanbul’dan Sivas’a bayram tatiline gelen Turna Boyraz, Degirmenalti Magaralari ve Selalesi’nin doga harikasi oldugundan bahsederek, “Burasi çok güzel bir yer, doga harikasi. Biz de ilk defa geliyoruz. Burasi çok güzel ama gelen piknikçiler tarafindan çok pis birakilmis. Vatandaslar tarafindan biraz daha özenle davranilirsa turistlik açidan çok degerli bir yer oldugunu düsünüyorum. Eger buranin daha çok deger verilip temiz tutulursa, burasi gerçek anlamda dinlenmek içinde keyif almak için de güzel bir yer. Burasi dogal bir olusum, suyu da gayet güzel. Ben Istanbul’dan geldim ve gayet güzel” dedi.



“Buranin atmosferi çok güzel ama çevreyi pis birakmislar”

Tuncay Boyraz, selalenin atmosferinin çok güzel oldurdugundan ama çevresinin pis birakildigindan bahsederek, "Burasi çok güzel bir yer, ben buraya geçen sene de geldim. Buranin atmosferi çok güzel ama çevreyi pis birakmislar. Burasi Antalya’da olsa çok deger görürdü. Bu degeri ilimize katmaliyiz. Burasi çok güzel ve iki senedir geliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA