Bayrakli Belediyesinden Istihdama Destek

Issizlikle mücadele ederek istihdama katki saglamak amaciyla çalismalarini araliksiz sürdüren Bayrakli Belediyesi, is arayanlarla isverenler arasinda köprü olmaya devam ediyor. Çesitli firmalardaki mevcut islere yönlendirmelerde bulunan belediye, 4 yilda 3 bin 115 kisiye birçok firmada istihdam sagladi.

Bayrakli Belediyesinden Istihdama Destek
Bayrakli Belediyesi, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ISKUR Hizmet Noktasi sayesinde son 4 yilda binlerce kisiyi çesitli firmalarda ise yönlendirdi, 3 bin 115 kisiyi de istihdama kazandirdi. Isverenler ile is arayanlari bir araya getirerek birebir görüsmeler saglayan belediye yetkilileri, istihdama önemli ölçüde katki sagladi. Bu çerçevede 2023 yilinin ilk yarisinda 654 kisi çesitli firmalarda ise yerlestirilirken bu sayi son 4 yilda ise 3 bin 115’e ulasti. Uygulamaya göre; firmalarla yapilan mülakatlari olumlu geçen adaylar, mesleki deneyim ve is kollarina göre isbasi yapiyor. Projeden yararlanmak isteyenler Bayrakli Belediyesi ISKUR Istihdam Ofisi’ne özgeçmis vererek is sahibi olma imkanindan faydalanabiliyor.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Issizlikle mücadele etmek ve istihdama katki saglamak amaciyla Bayrakli’da üzerimize düseni yapiyoruz. Geldigimiz ilk günden bu yana bu konuda var gücümüzle çalisiyoruz. Firmalarla is arayanlar arasinda köprü görevi görüyoruz. Ilçe belediyeleri arasinda rekor seviyede yönlendirme ve ise yerlestirme yapmanin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA